lauantai 1. heinäkuuta 2017

Sulkamobile vauvalle


Meidän makkarissa on sulkateema ja pitihän sitä aikoinaan jatkaa vielä tekemällä pienokaiselle mobile sulista katseltavaksi. Tämän tekeminen on hauskaa ja askarteluun voi helposti ottaa lapset mukaan. Meillä tyttäreni kavereineen halusivat ehdottomasti päästä avuksi ja taisipa lopulta käydä niin, että he olivatkin päätekijöitä ja minä vain apurina. :)

Tarvikkeet:
- Kranssi
- Puuhelmiä
- Nauhaa
- Sulkia

Pujota nauha puuhelmen läpi ja solmi pää. Tunge puuhelmen kolo ihan täyteen erivärisiä sulkia, niin että ne pysyvät napakasti paikallaan (tässä voisi myös käyttää esim. kuumaliimaa, jos haluaa, ettei sulkia saa revittyä irti). Kun kaikki puuhelmet on täynnä sulkia, solmi niissä kinni olevat nauhat kranssiin eri korkeuksille. Lopuksi solmi kranssiin ripustusnauha. Tadaa, valmis!



Oi niitä aikoja. Meidän pienokainen on nimittäin kasvanut jo niin isoksi, ettei tämän mobilen katselu jaksa häntä enää kiinnostaa vaan sitä pitäisi pikemminkin päästä koskemaan ja eritoten repimään sulat irti. Tämän kranssin taru onkin meidän perheessä nyt lopussa. Ja koska en käyttänyt liimaa, kaikki kranssiin tarvittavat härpäkkeet on purettavissa ja uudelleen käytettävissä tuoreempiin kujeisiin. Mitähän keksisi?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...